© wijkplatformburgwal

verlopen – SCHOUW BURGWAL 2022

SCHOUW WERKGROEP LEEFBAAR BURGWAL & GEMEENTE HAARLEM

Op donderdag 20 januari eind van de middag hebben we samen met de gemeente Haarlem een schouw in de wijk gehouden.

Tijdens de schouw hebben we geconstateerd dat klachten over verlichting inmiddels zijn opgelost. Ook hebben we vervolgacties bedacht. Denk aan een schouw om te bekijken waar een fietsenstalling of fietsenrek het beste in de Wijk geplaatst kan worden.

Een actie die we al eerder voor ogen hadden is deelname aan The World Cleanup Day op 17 september 2022.  Heb je interesse om samen een schoonmaakactie in de wijk op te pakken? Heb je een idee voor een schoonmaakactie? Meld je daarvoor bij ons aan:

info@wijkplatformburgwal.nl onder vermelding van ‘World Cleanup Day 2022’. We nemen contact met je op om het te bespreken.

Zie je zaken in de wijk die aandacht behoeven? Afval, fietsen die overal liggen of ander soort overlast. Meld het aan via de app buiten beter van de gemeente op https://www.buitenbeter.nl/index.html

Ook zullen we meer informatie plaatsen over deelname aan de vrijwilligersdagen van ‘NL Doet 2022’ op 11 en 12 maart. Zie alvast voor meer informatie: https://www.nldoet.nl/

Wil je deelnemen of heb je een idee voor aanmelding, denk aan een opknapbeurt van de buurt, meld je bij ons aan: info@wijkplatformburgwal.nl onder vermelding van ‘NL Doet 2022’. We nemen dan contact met je op om te bespreken hoe het gezamenlijk op te pakken en waarin we kunnen ondersteunen.