© wijkplatformburgwal

DE HAARLEMSE MUGGENRONDE – WIELERKLASSIEKER VOOR KINDEREN

De Haarlemse Muggenronde is een wielerklassieker voor kinderen tussen de 9 en 15 jaar die al sinds 1955 wordt georganiseerd. Dit jaar in de laatste week van de zomervakantie van donderdag 29 t/m zaterdag 31 augustus. Een leuke tip voor kids tijdens de laatste week van de zomervakantie.

Ben je tussen de 9 en 15 jaar oud en heb je zin in drie sportieve dagen vol fietsplezier? Dan is de Muggenronde jouw ding. Deelname is gratis!

Je kunt je vanaf nu inschrijven! Iedereen met een fiets – stadsfiets, MTB of racefiets – is welkom, het fietsplezier staat voorop! Je komt in een team met je eigen ploegleider die je coacht en begeleidt, je krijgt een echt wielershirt en er wordt voor eten en drinken gezorgd. De Muggenronde voert drie dagen lang door Haarlem en omgeving voor tal van snelheids- en behendigheidswedstrijden op de fiets. Er is een algemeen klassement en een klassement per leeftijdscategorie met een heuse leiderstrui! De Muggenronde is een superleuk evenement voor iedereen waarbij je samen met je ploeggenoten drie dagen sportieve lol beleeft op de fiets. De uitvalsbasis is de wielerbaan Wheelerplanet in Spaarnwoude, en onder deskundige begeleiding fietst het gehele peloton een aantal keer naar verschillende etappeplaatsen in en om Haarlem. Schrijf je in via de site www.muggenronde.nl! Jongens en meisjes van 9 t/m 15 jaar oud zijn welkom, maar er geldt wel: vol is vol, dus wees er snel bij.

Heb jij zin en/of ken jij iemand die zin heeft in drie dagen fietsplezier? Twijfel dan niet en schrijf je direct in voor de 64ste Haarlemse Muggenronde op www.muggenronde.nl.