© wijkplatformburgwal

DISCUSSIEAVOND MANIFEST VOOR EEN BETERE WERELD 21 JUNI 2023

21/06/2023

 

Van onze mede-wijkbewoner Ben van Cranenburgh is zojuist het boekje “Mani- fest voor een betere wereld” verschenen. Het boekje is bedoeld om de discussie op gang te brengen over verschillende crises in onze samenleving, zoals on- gelijkheid, vervuiling, verkeer etc.. In het ideale geval vinden deze discussies plaats in diverse knooppunten binnen onze samenleving: scholen, wijk- en dorpscentra, verenigingen, praatavonden. Als dat overal in Ne- derland gebeurt kan de overheid en politiek van onderaf beïnvloed

worden om belangrijke stappen te zetten naar een betere wereld.

Ook in de Burgwalbuurt willen wij de discussie hierover in gang zetten. We beginnen op woensdagavond 21 juni, van 19.30 tot uiter- lijk 22 uur. Als leidraad voor de discussie wordt het boekje gebruikt. Een discussieleider zal de discussie in ordelijke banen leiden. Op deze eerste avond willen wij ons concentreren op de hoofdstukken 1 t/m 4 van het boekje. Ook spreken we dan af hoe wij verder gaan na de zomer.

Heb je interesse voor deze eerste discussieavond? Meld je dan aan via het formulier op de website of stuur een e-mail naar info@ wijkplatformburgwal.nl.
Vooraf kan je bij Ben (Leliestraat 7C, voormalige Stadsboerderij) een boekje ophalen zodat je je kan voorbereiden.

Aanmelden Nieuwsbrief