© wijkplatformburgwal

ENERGIETRANSITIE: INFO-AVOND & WORKSHOPS

UITNODIGING ENERGIETRANSITIE INFO-AVOND

De gemeente Haarlem heeft besloten dat we binnen afzienbare tijd ‘van het gas af moeten’. Maar het gemeentebestuur beseft terdege dat dit voor woningen in de oude binnenstad nog zo simpel niet is. Natuurlijk kunnen we zelf ook iets doen. En wel, met een redelijk rendement. De Wijkraad Burgwal nodigt jou uit voor een thema-avond over mogelijke oplossingen die voor iedere bewoner onder handbereik liggen. Denk aan: zonnepanelen, isolatie en riowarmte (dit is het terugwinnen van de warmte die nu nog via de rioolbuis het huis verlaat).

WORKSHOPS
Door middel van workshops maak je kennis met diverse mogelijkheden die er zijn wat betreft alternatieve energietransitie voor jouw woning en worden prangende vragen beantwoord als: ‘Hoe betaal of financier ik dat? En: wat zijn de subsidiemogelijkheden?’

SPREKERS
De heer Jan Tjemme van Wieringen – onderzoeker bij Milieu Centraal-, vertelt u alles over Isoleren, maar hij weet ook veel over subsidie en leningen. De heer Frans de Pater zal spreken over zonnepanelen (zoals hij dit ook doet hij ook voor de Vereniging Eigen Huis). De heer Auke de Vries – Delfts Ingenieur – , heeft met een medestudent in Delft een bedrijf opgericht dat de warmte weet terug te winnen die normaal het huis door de rioolbuis verlaat. Je zult versteld staan van het rendement. Kortom, zeer interessant om kennis op te doen voor het verduurzamen van jouw woning.

AANMELDEN
Wil jij ook graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Dan zien we je op:

DATUM: 12 FEBRUARI 2020
TIJD: 20:00 UUR
LOCATIE: HELLO I’M LOCAL, SPIEGELSTRAAT 4?

Meld je hier voor deze unieke informatie-avond met workshops!