© wijkplatformburgwal

GRATIS SESSIE KINDERCOACHING

Lieve buurtbewoners,

 Met heel veel enthousiasme ga ik het laatste onderdeel in van mijn opleiding tot kindercoach. Om deze reden kan ik een aantal trajecten helemaal gratis aanbieden (onder supervisie), bestaande uit een intakegesprek, vier kindsessies en een evaluatiegesprek. Graag zou ik mijn werkzaamheden inzetten om mij nog meer te verbinden met de buurt en de kinderen uit mijn eigen omgeving verder te helpen. Mijn praktijkruimte is gevestigd in Haarlem-Noord op de Schoterweg 12 2011HM Haarlem. Kinderen komen bij mij in de praktijk wanneer ze moeite/problemen ervaren met diverse klachten zoals: onzekerheid, omgaan met nieuwe situaties, emoties uiten, angsten, opvallend veranderend gedrag of algemeen gelukkiger willen zijn.

Ben of ken jij de ouder van een kind wat vastloopt in zijn/haar geluk of ontwikkeling, neem contact met mij op en dan kijken we samen naar wat ik voor jouw kind kan betekenen.

Voor meer informatie kan je een bericht sturen naar Rayna Busch via info@kids-coaching.nl