© wijkplatformburgwal

IN GESPREK MET DE BUREN 25 APRIL 2024

25/04/2024
– 25/04/2024

De inrichting van het nieuwe wijkplatform vraagt om meer betrokkenheid van bewoners, ondernemers en welzijnsorganisaties in de wijk. We hebben met elkaar een uitdaging om onze prachtige wijk in te richten. Dat gaan we doen op een manier die bij ons past. Initiatieven vanuit de bewoners, ondernemers en instellingen worden gestimuleerd, opgehaald en uitgevoerd door een grote groep vrijwilligers. Wij als coördinatieteam van het nieuwe wijkplatform Burgwal hebben de taak op ons genomen om de onderlinge contacten met buurtgenoten te stimuleren. Om daar op een leuke en plezierige manier invulling aan te geven gaan wij graag in gesprek met elkaar.

Vanaf 1 april zullen wij beschikbaar zijn om met jou in gesprek te gaan over wijkthema’s die voor jou van belang zijn. Het kan hierbij gaan om het organiseren van leuke activiteiten, voor jong en oud. Misschien gaat het wel over het thema veiligheid of zal het gaan over de vraag wat jij kan doen voor de ander.

Wij gaan bij den Swarten Hondt in gesprek met jou op:

donderdagmiddag 25 april van 17.00 tot 18.00 uur

donderdagmiddag 6 juni van 17.00 tot 18.00 uur

Wij gaan bij den Hello I’m Local in gesprek met jou op:

woensdagmiddag 22 mei van 15.00 uur tot 16.00 uur

Aarzel niet, kom langs, vertel je idee, wat je wil of wat je nodig hebt. Wij houden een paar stoelen voor jullie vrij en het drankje staat klaar

Aanmelden Nieuwsbrief