© wijkplatformburgwal

verlopen – ISOLATIEACTIE HAARLEM

Nog deze winter er warmpjes bij zitten? De gemeente Haarlem organiseert samen met Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort en het Duurzaam Bouwloket een isolatieactie. Inwoners kunnen tegen een scherpe prijs spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie laten aanbrengen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij vakkundige isolatiebedrijven.

Drie van de vier woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd. Zonde! Want woningisolatie heeft alleen maar voordelen. U heeft minder last van  kou en tocht, en dus meer comfort in huis. Bovendien krijgt u lagere energiekosten én u bereidt uw huis voor op een aardgasvrije toekomst.

SUBSIDIE
Isolatiemaatregelen verdienen zich snel terug. En nu extra interessant: u ontvangt tot wel 30% rijkssubsidie als u kiest voor minimaal twee isolatiemaatregelen. Het gaat dan om isolatie van de spouw, dak, gevel, vloer of glas.

HOE WERKT HET?
Samen met geselecteerde isolatiebedrijven is een scherp geprijsd aanbod op maat gemaakt. Deze bedrijven komen gratis en vrijblijvend langs voor het maken van een offerte.

  1. Inschrijven: de actie loopt van 1 december 2020 t/m 28 februari 2021. Inschrijven kan op de website van het duurzaam bouwloket.
  2. Aanbod op maat: een vakman van een isolatiebedrijf neemt contact op om bij u thuis te komen kijken. Hierna ontvangt u een offerte op maat.
  3. Uitvoering: na akkoord op de offerte maakt het bedrijf een afspraak om de maatregel(en) uit te voeren. Of u besluit om de offerte niet te tekenen: u zit nergens aan vast.

WEBINAR WONINGISOLATIE 1 EN 9 DECEMBER
Wilt u meer weten over isoleren? U bent van harte welkom bij het webinar. Een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket geeft advies over isolatiemaatregelen, materialen en de subsidie- en financieringsmogelijkheden. U kunt vragen stellen via een live chat. Het webinar is op 1 en 9 december om 19.30 uur. U kunt zich inschrijven op de website van het duurzaam bouwloket.