© wijkplatformburgwal

PLETTERIJ-DEBAT “TOEKOMST HUISARTSENZORG” OP 31 JANUARI 2024

31/01/2024
– 31/01/2024

Een bereikbare huisarts is een belangrijke, essentiële schakel in iedere buurt. Toch wordt het steeds moeilijker voor (nieuwe) Haarlemmers om in de buurt een huisarts te vinden.
Huisartsen gaan met pensioen; als nieuwe huisartsen al zin hebben in de sores van een eigen praktijk, is het vinden van geschikte praktijkruimte op de huidige vastgoedmarkt hondsmoeilijk, vaak onmogelijk. En de voor huisartsen vastgestelde tarieven houden onvoldoende rekening met de huisvestingskosten. Als deze ontwikkeling zo doorgaat lijkt een ernstig huisartsentekort een kwestie van tijd. Wie is aan zet om het tij te keren, nu de vrije marktwerking tekortschiet en commerciële kapers op de kust liggen? Wat doet de gemeente, wat doen zorgverzekeraars?

Op 31 januari 2024 van 20.00 uur tot 21.30 uur gaan Vincent Puite (Haarlems huisarts), Rick van den Doel (Zilveren Kruis) en Diana van Loenen (wethouder) met u en elkaar hierover in gesprek o.l.v. Tenda Hoffmans.

LIVESTREAM
Je kunt onze livestreams gratis volgen via de homepage van de website of ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze als podcast terug te zien.

Toegang standaard €3,00

Jong<25, Haarlem Pas €1,50

Vriendelijk verzoeken wij u van te voren te laten weten of u aanwezig zal zijn. Aanmelden kan via deze link

UIT ETEN VOOR HET EVENT?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant The Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!

 

Aanmelden Nieuwsbrief