© wijkplatformburgwal

WIJKPLATFORM BURGWAL JAARENQUÊTE 2024

Zoals jou wellicht niet is ontgaan heeft de gemeente Haarlem besloten om met ingang van 2 januari 2024 de wijkraden op te heffen. Voortaan zetten wij onze activiteiten voort als wijkplatform. In de wijkkrant van april 2024 kun je lezen welke veranderingen er hebben plaatsgevonden en wat onze ambities zijn. Eén van onze doelen is om meer en meer bewoners te betrekken bij onze prachtige wijk.

De samenleving vraagt om meer betrokkenheid van bewoners naar elkaar toe. Ook is het meer en meer onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om samen te zorgen voor een fijne, ontspannen en gezonde leefomgeving.

Om aan deze ambitie vorm te geven is jouw mening belangrijk. Deze vragenlijst is ervoor bedoeld om van zo veel mogelijk wijkbewoners te horen wat zij nodig hebben om fijn, veilig en plezierig te wonen en te leven in de Burgwalwijk. Wij hopen daarom dat jij even de moeite wilt nemen om deze vragenlijst in te vullen.

Met jouw input kunnen we inventariseren welke ideeën er leven en waar jouw behoeften liggen als het gaat om het wonen en werken in de Burgwalwijk. Help ons en jezelf en vul de bijgevoegde vragenlijst in. Onder de bewoners die de vragenlijst invullen verloten we een gratis lunch voor twee personen bij den Swarten Hondt.

Heel veel dank voor de moeite en uiteraard gaan wij in het kader van de privacy- wetgeving zeer vertrouwelijk om met jouw antwoorden. Als je de vragenlijst anoniem wilt invullen mag dat ook. In dat geval kunnen we alleen geen aandacht geven aan jouw individuele wensen of behoeften. Je kan de enquête invullen tot woensdag 1 mei 2024.

Het wijkplatform Burgwalwijk,

Nic, Dick, Marc, Theo, Jeroen, Leo en Paulien

Dit is de link naar de enquête: de termijn voor het invullen van de enquête is verlopen.